Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı olayına soruşturma başlatıldı

Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı olayına soruşturma başlatıldı

Gençlik ve Spor Bakanı, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleşen saldırıyı kınadı. Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ise duygusal bir açıklama yaparak sadece üzgün olduğunu ifade etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleşen saldırıyla ilgili olarak sorumlular hakkında adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, saldırıyı şiddetle kınayarak, "Sporun ruhuna ve Türk futboluna asla yakışmayan bu görüntüleri sahalarımızda görmek istemiyoruz" dedi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 1-1 biten Çaykur Rizespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında duygusal bir açıklama yaptı. "Ya ben bugün için ne söyleyeyim ki? Ben sadece çok çok üzgünüm. Başka bir şey söylemek istemiyorum" diyen Belözoğlu, olayın yarattığı üzüntüyü ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.