Halde silahlı kavga! 1 kişi ayaklarından vuruldu

Halde silahlı kavga! 1 kişi ayaklarından vuruldu

Diyarbakır sebze ve meyve halinde, aralarında husumet bulunan iki kişi arasındaki tartışma kanlı bitti. Silahlı kavgada 1 kişi ayaklarından vurularak yaralandı

Diyarbakır sebze ve meyve halindeki bir iş yerinde, aralarında husumet bulunan iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde bulunan Sebze ve Meyve Hali içerisindeki bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce aralarında husumet olan ismi öğrenilemeyen silahlı şahıs ile Mehmet Emin K. arasında sözlü tartışma yaşandı.

Tartışmanın büyümesiyle olay, silahlı kavgaya dönüştü. Ayaklarından silahla yaralanan Mehmet Emin K., çevredeki esnafların haber vermesiyle olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mehmet Emin K.'nın sağlıklı durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.