Haftasonu planları yapanlar dikkat! Meteoroloji Konya için yağmur tahminlerini yayınladı

Haftasonu planları yapanlar dikkat! Meteoroloji Konya için yağmur tahminlerini yayınladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahminlerini paylaştı. Türkiye'nin büyük bölümü için yağış uyarısı yapıldı. Konya'da ise Cuma'dan itibaren hava değişiyor.

Güne düşük seviyelerde buharlaşmanın ve açık alanlarda sis olaylarıyla başlayan Konya'da güneşli günlerin bugün son günü. Meteoroloji İşleri'nin tahminlerine göre Konya'da yarından itibaren yağmur görülecek.

Hafta başında yayınlanan tahminlere göre Konya'da hava sıcaklığının artarak 16 dereceleri göreceği ve bulutların semayı terkedeceği bildirilmişti. Son yapılan tahminler ise değişti, Meteoroloji İşleri'nin internet sitesinde de yeni tahminler yayınlandı.

YAĞMUR GELİYOR

Konya'da bugün hava açık ve yer yer az bulutlu olarak günü tamamlayacak. Gece saatlerinde ise sisin tüm şehirde etkili olması bekleniyor.

07 OCAK 2022 CUMA: Konya'da Cuma günü yani yarın yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 5'le 12 derece arasında olacak.

08 OCAK 2022 CUMARTESİ: Meteoroloji tahminlerine göre şehirde yağmur sürecek. Hava sıcaklığında önemli bir düşüş ya da yükselme görülmeyecek.

09 OCAK 2022 PAZAR: Yağışın süreceği tahminleri tabloda yerini aldı. En yüksek sıcaklık 12 derece.

konya-hava-durumu-07-ocak.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.