Hacettepe'nin yeni teknik direktörü Aydın:

Hacettepe'nin yeni teknik direktörü Aydın:

- "14 yıl sonra yuvama döndüğüm için çok mutluyum"


ANKARA (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Hacettepe'de göreve getirilen teknik direktör Cafer Aydın, "14 yıl sonra yuvama döndüğüm için çok mutluyum." dedi.

Başkent temsilcisinin yeni teknik direktörü Aydın, yaptığı açıklamada, zor bir görev üstlendiğinin farkında olduğunu belirterek, "Amacımız belli, hem Türk futboluna oyuncu yetiştirmek hem de ligde iddialı bir takım oluşturmak. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Futbolcularımızla el ele verip bu takımı hak ettiği yerlere getirmek istiyoruz. Futbol kamuoyunun izlemekten keyif aldığı bir hedef takımı olmak istiyoruz." diye konuştu.

Cafer Aydın, Gençlerbirliği camiasının içinden geldiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Altyapıdan yükseldim, A takımda oynadım, kaptanlığını yaptım. 14 yıl sonra yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Şimdi de yöneticilerimiz ve başkanımız, beni bu göreve layık gördü. Başkanımıza ve yöneticilerimize tek tek teşekkür ediyorum. Yuvamda böyle bir görevi almak benim için gurur verici. Gençlerbirliği'nde futbolcu olarak güzel bir iz bıraktığımı düşünüyorum. Hoca olarak da aynı izleri Hacettepe'de bırakmak istiyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :