Güvenlik güçlerine "anne eli değmiş" yemek

Güvenlik güçlerine "anne eli değmiş" yemek

Konya'da yemek kurslarında eğitim gören kadınlar, Silopi, Cizre ve Kızıltepe'deki terör operasyonlarında görev yapan güvenlik güçlerine, yaptıkları yemekleri gönderdi

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Aile Sanat ve Eğitim Merkezlerinde (ASEM) yemek kurslarına devam eden kursiyerler, yaptıkları yöresel yemek ve tatlıları, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine yolladı.

ASEM'den yapılan açıklamada, katılımcıların kurs boyunca yapımını öğrendikleri yöresel yemeklerden asker ve polislere göndermeye karar verdikleri belirtildi.

Kursiyerlerin, Doğu ve Güneydoğu'da vatani görevini yapan ve ülkeyi koruyan asker ve polisler için baklava, börek ve sarma hazırladıkları ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Dualarla, sevgimizle yaptığımız yemeklere herkes katkıda bulundu. Elimizden ne gelirse sonuna kadar yapmaya gönüllüyüz, hazırız. Allah askerimizi, polislerimizi korusun, onların yardımcısı olsun. Güvenlik güçlerimiz vatanımızı, yurdumuzu en güzel şekilde bizler için koruyor. Biz de naçizane, ev ortamlarını hatırlasınlar, desteğimizin yanlarında olduğumuzu hissetsinler istedik. Onlara ikramda bulunmaktan onur duyuyoruz."

Kolilerin, 12 yaşındaki bir öğrencinin yazdığı mektup da eklenerek Silopi, Cizre ile Kızıltepe'deki asker ve polislere ulaştırılmak üzere kargoya teslim edildiği bildirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :