Gündüz'den çarpıcı iddia: Kovid-19 biyolojik kitle imha silahıdır! Aşı mermisidir PCR testi aşıyı zorlamak içindir

Gündüz'den çarpıcı iddia: Kovid-19 biyolojik kitle imha silahıdır! Aşı mermisidir PCR testi aşıyı zorlamak içindir

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz, "Koronavirüs biyolojik kitle imha silahıdır, aşı mermisidir, PCR testi aşıyı zorlamak içindir" dedi

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz Ankara'da yaptığı video açıklamada 'Koronavirüs biyolojik kitle imha silahıdır, aşı onun kurşunudur mermisidir, PCR testi güvenilmez ve aşı olmaya zorlamak içindir' dedi.

Gündüz, "Koronavirüs biyolojik kitle imha silahıdır, Aşı onun kurşunudur mermisidir. PCR testleri güvenilmez ondan istediğiniz sonucu almak mümkün negatif lazımsa negatif pozitif lazımsa pozitif sonuç çıkarılır. PCR testleri ile negatif çıkartıp aşı olmayanları aşı olmaya mecbur bırakmak içindir.

"İnsanlığa Koronavirüs ile zulüm ediyorlar"

Yeni Dünya Partisi olarak bir buçuk yıldır bu düşüncelerimizi paylaşıyoruz ama insanlara mutlaka aşı olmayın demiyoruz. Bildiğimizi paylaşıyoruz şuan dünyada bir zulüm var şeytani şer güçler bilimi kullanarak insanlığa Koronavirüs ile zulüm ediyorlar biz bu zulme karşı tarafımızı ortaya koyuyoruz. Aşı olma olmama tercihini vatandaşımıza bırakıyoruz. Ancak hükümet bizim gibi özgürlükçü değil! Dayatmacı zorlayıcı şekilde ve orantısızsa aşıya teşvik etmekte ve PCR testleri kararı ile aşı olmayan 18 milyon civarında insanı aşı olmak zorunda bırakacak ve global zulmü ortak olacaktır!

"Aşı kalp krizlerine damar tıkanıklığına yani ölümlere sebep olmakta"

Sözde Aşı olmayan geçen sene bu kadar ölüm ve ağır hasta sayısı yoktu! Aşı kalp krizlerine damar tıkanıklığına yani ölümlere sebep olmaktadır ve hastalıkları tetiklemektedir. Virüs sürekli mutasyon geçiriyor yalanı ile insanları üç ayda bir aşı olma zorunda bırakacaklar bu şekilde insanların DNA gen ve biyolojik yapılarına müdahale edecekler!

Yeni Dünya Partisi olarak insanlığa karşı işlenen bu zulme bu suça ortak olmayacağız bu aşıları olmuyoruz! Hükümetin PCR zorunluluğu kararını yanlış buluyoruz ve kınıyoruz ve insan özel hayatına ve özgürlüğüne karşı hukuk dışı bir vehamet olarak görüyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum