Gündüz: Suriyelileri değil Kılıçdaroğlu'nu gönderelim!

Gündüz: Suriyelileri değil Kılıçdaroğlu'nu gönderelim!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 'Suriyelileri göndereceğiz' sözünü eleştiren Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz, "Suriyelileri değil Kılıçdaroğlu'nu Suriye'ye gönderelim" dedi

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz Ankara'da yaptığı videolu açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'nun Suriyelileri göndereceğiz sözünü eleştirdi. Gündüz, "Suriyeliler ve mülteciler Türkiye için şanstır fırsattır, Suriyelileri değil Kılıçdaroğlu'nu Suriye'ye gönderelim" dedi.

Emanullah Gündüz'ün açıklaması şöyle:

CHP Batı hayranı Avrupalı hayranıdır, Suriyeliler yerine Avrupa'dan gelenler olsaydı Kılıçdaroğlu onları gönderelim demezdi! Genel başkanından güç alan Bolu belediye başkanı da Bolu beyi zulmünü zorbalığını yaşatacak bir insafsızlık içindedir!

Suriyeliler ve mülteciler Türkiye için büyük bir şans ve fırsat, tüm mülteciler Türkiye'de eğitim gören öğrenciler gibi düşünülmeli ve ilerde Ülkelerinin Türkiye ile siyasi ticari sosyal yakınlaşmalarını oluşturup dostluk kuracaklar.

Mültecilerin Kılıçdaroğlu'ndan daha fazla ülkemize faydası var burada iş gücümüzü mülteciler oluşturuyor ve gelecekte devletimize çok faydaları olacak. Kılıçdaroğlu'nun şuna ülkemize faydası yok ve ilerde de olmaz. Mülteciler yerine Kılıçdaroğlu'nu Suriye'ye gönderelim!

CHP ülkemize sığınan soydaş ve dindaş Azerbaycan Türklerini Boraltan köprüsünde katliama göndermiştir! Bu konuda sabıkalıdır! Suriyelileri ölüme Esed zulmüne göndermek onlar için kolay çünkü tecrübeleri var!

Mülteci bakanlığı kurulmalı ve sığınmacı göçmen mülteci ve özel koruma altında olan insanların eğitim sağlık ticari tüm işleri hukuki güvence altına olmalı.

Ülkemizdeki misafirlerin bu yardımları gelecek nesillere taşımak ve ülkelerindeki bu zor durumları unutmamak ve Türkiye'nin yardımlarını hatırlamak için yapmaları gereken şey doğacak çocuklarına Türkiye İstanbul Ankara Konya gibi isimler vermeleridir. İstanbul'da doğan Ayşegül İstanbul, Konya'da doğan Ahmet Konya, Ankara'da doğan Mehmet Ankara şekilinde isimlendirilmelidir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum