Gündüz: İslam Tarihinde soykırım yoktur! ABD kendine baksın

Gündüz: İslam Tarihinde soykırım yoktur! ABD kendine baksın

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz, "ABD en büyük soykırımcı, en büyük katil, en büyük şeytandır! İslam Tarihinde soykırım yoktur!” dedi

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz, Ankara'da yaptığı video açıklamada Ermenilere Soykırım yaptığımız iddiasında bulunan ABD'yi ve Joe Biden'ı yerden yere vurdu. 'ABD en büyük şeytan en büyük soykırımcı ve en büyük katildir' dedi.

Emanullah Gündüz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

1400 yıllık İslam medeniyeti ile onlarca farklı ırk ile yüzlerce devletler kurduk ama tarihimizde asla soykırım yoktur ve olması da mümkün değildir. 300 yıllık ABD tarihine baktığımızda Dünyanın en büyük soykırımlarını vahşetini caniliğini katliamlarını görürüz!

Ermeni Soykırımı iddiasında bulunanlara dikkat edin tarihçi değiller çünkü tarihçiler soykırım olmadığını çok iyi biliyorlar. Siyasi emelleri olan kirli siyasetçiler soykırım iddia ederler ki bunun bizim için karşılığı yoktur.

Meclis yarın olağanüstü gündem ile toplanmalı ve ABD'nin yüzmilyon Kızılderili'ye ve yüzmilyon civarı Afrikalı'ya soykırım yaptığı için ve ayrıca Buffalo-Bizon neslini yok ettiği için insan ve hayvan soykırımcısı olduğunu resmi olarak Dünyaya ilan etmeli!

ABD; Vitenam, Japonya, Kore, Küba, Panama, Guatemala, Filipinler, Meksika, Afganistan, İran, Irak ve Suriye'de milyonlarca masum sivil insanı katletmiştir! Meclisimiz ve Devletimiz bunu Dünya'ya haykırmalı!

ABD ikinci Dünya Savaşı'nda Almanya yenilince muharabe bittikten sonra Dresden şehrini günlerce hava saldırısı ile vurmuş şehre sığınan 200 binden fazla Alman göçmeni katletmiştir!

ABD en büyük katil, en büyük şeytan, en büyük soykırımcıdır! Gün Dünya mazlumlarının sesi olup bunu Dünya'ya haykırma gündür!"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.