Gündüz: Çocukluk evrenseldir çocuk ayrımı günahtır!

Gündüz: Çocukluk evrenseldir çocuk ayrımı günahtır!

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz, "Çocuk bayramını mülteci çocuklara armağan ediyorum! Çocukluk evrenseldir, çocuk ayrımı günahtır" dedi

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz Ankara'da yaptığı açıklamada, 23 Nisan Çocuk Bayramı ile ilgili konuştu. Türkiye tarafından Dünya Çocuklarına armağan ediyoruz edilen bu bayramda Dünya çocukları arasındaki adaletsizlikleri dile getirip Mülteci Çocuklara özellikle vurgu yaptı.

Emanullah Gündüz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"23 Nisan Çocuk Bayramı ile Dünya'da ilk defa Devletimizce Dünya Çocuklarına bir bayram ithaf edilmiştir. Bu Çocuk bayramını mazlum mağdur Afrikalı Suriyeli Iraklı Yemenli Afganistanlı Doğu Türkistanlı çocuklara ve çocuklukları çalınan tüm mülteci çocuklara armağan ediyoruz.

Çocukluk evrenseldir. Dünya'nın her yerinde çocuk aynı masum ve neşeli duygu ve düşüncelere sahiptir. Dünyadaki her çocuğa aynı imkan fırsat sunulmalı ve hepsi çocuk olarak sevgi şefkat merhamet ile korunup sevilmelidir.

Avrupalı ABD'li çocuk son ayfon sürümünü renginden dolayı beğenmezken Afrikalı çocuk açlıktan ölüyorsa! ABD'li Avrupalı bir çocuk yıllık Afrikalı 80 çocuğun yiyeceğini tüketiyorsa bu adaletsizliği bu utanç verici durumu dünyanın yüzüne çarpmak gerekiyor!

Ortadoğu'dan yüzbinlerce müslüman çocuk çalınıp kaçırılıp eğitilip asker ve ajanlık için Ortadoğu'nun başına bela olarak gönderilecekse bunu kapitalizmin yüzüne çarpmak gerekiyor!

Fakir Uzak Doğu Asya ülkelerinden binlerce kız çocuğu kaçırılıp ABD'li Avrupalı zenginlerin ve sapıkların şehvet dolu sofralarında cinsel meze yapılıyorsa bunu Batı'nın yüzüne çarpmak gerekiyor!

Sömürülen, açlığa ve savaşa mahkum edilen, insanlar botlarla Avrupa'ya kaçarken botları batırılıp Ayda bebeğin bedeni karaya vuruyorsa bunu utanmaz Avrupa'nın yüzüne çarpmak gerekiyor!"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.