Gündüz: 11 Eylül ABD terörüdür! İslami terör yoktur!

Gündüz: 11 Eylül ABD terörüdür! İslami terör yoktur!

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Gündüz, "11 Eylül bu yüzyılın en kirli oyunudur, İslami terör yoktur ABD, Siyonizm, CIA terörü vardır! Terörist dedikleri tüm gruplar CIA aparatıdırlar! Müslüman terörist olmaz!" dedi

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz 11 Eylül ile ilgili değerlendirmesinde, "11 Eylül bu yüzyılın en kirli oyunudur, İslami terör yoktur ABD, Siyonizm, CIA terörü vardır! Terörist dedikleri tüm gruplar CIA aparatıdırlar! Müslüman terörist olmaz! CIA ajanı ve cahil terörist olur!" ifadelerini kullandı.

Emanullah Gündüz açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"11 Eylül bu yüzyılın en önemli en karanlık en kirli en yalan dolu olayıdır. CIA eliyle gerçekleştirilmiştir. İkiz kulelerin uçak çarpmaları ile değil hazırlanmış özel patlayıcı düzenekler ile o devasa çelik beton karışımı bina yıkılmıştır. ABD bu kirli oyun ile hem kendi vatandaşlarından binlercesini katletmiş hem de Ortadoğu'ya müdahale etmiş milyonlarca müslümanı katletmiştir. ABD insani ahlaki değerleri olmayan kirli terörist bir devlettir! 11 Eylül Ortadoğu'yu işgal etmek için bir tiyatroydu! 11 Eylül Dünya'da Müslümanları hedefe koymak için bir oyundu! 11 Eylül ABD'nin kendi vatandaşlarına daha fazla hükmetmek için devletin polisin herşeye hükmetmesi için bir mizansendi!

İslami terör yoktur müslüman olarak bu tabiri kabul etmiyoruz. İslam adına terör estiren o terörist grupların tamamı CIA kontrolünde olan gruplardır! IŞİD El Kaide Taliban Bokko Haram bu sözde müslüman grupların tamamı şuan ABD kontrolündeler ve siyonizme hizmet ediyorlar. İsme aldanmamak lazım cisme bakmak neye kime hizmet ettiklerine bakmak lazım. Her sakallı müslüman değil. O grupların yönetimlerinde sakallı olup Allah Ekber diyen ajanlar masonlar var. Sözde İslam Halifesi IŞİD lideri Bağdadi ajan olduğu mason olduğu ortaya çıkmıştır! "

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.