GÜNCELLEME - Yankesicilik şüphelisi çift yakalandı

GÜNCELLEME - Yankesicilik şüphelisi çift yakalandı

Adana'da bir kişinin, otobüste öğrencinin cep telefonunu yankesicilik yöntemiyle cebinden alıp eşine vermesi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi- Adliyeye sevk edilen şüpheli koca tutuklanırken, eşine ise ev hapsi cezası verildiADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ADANA (AA) - Adana'da, otobüste yolculuk yapan bir öğrencinin cep telefonunu yankesicilik yöntemiyle çaldığı iddiasıyla yakalanan koca tutuklandı, eşine ise ev hapsi cezası verildi.

Alınan bilgiye göre, lise öğrencisi M.A. (17) polise başvurarak, merkez Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'nden bindiği otobüste cep telefonunun çalındığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri bunun üzerine otobüsün güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Görüntülerde, yaşlı bir yolcuya yer verip ayağa kalkan bir kişinin öğrencinin yanına yaklaştığı ve cebinden telefonu alıp yanındaki kadına verdiği görüldü.

Zanlının daha sonra telefonu verdiği kişiyle araçtan indiği belirlenirken, öğrencinin ise durumu daha sonradan fark ettiği tespit edildi.

Ekipler, görüntüdeki şüphelilerin benzer suçlardan emniyette kaydı bulunan Mehmet K. (28) ve eşi Hatice K. (44) olduğunu belirledi.

Şüpheli çift, Yeşiloba Mahallesi'ndeki bir sokakta yakalanıp, ifade işlemleri için Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Daha sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan Mehmet K. tutuklanırken, eşi Hatice K'ya ise ev hapsi cezası verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :