GÜNCELLEME-Kocaeli'de fuhuş operasyonu

GÜNCELLEME-Kocaeli'de fuhuş operasyonu

Kocaeli'de yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı- Yabancı uyruklu 22 kadın, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildiADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Karamürsel'de kardeş oldukları belirtilen N.K, A.K, Ş.K, E.K, B.K. ile arkadaşları H.K. ve A.K'nın kiraladıkları evlerde yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdıklarını tespit etti.

Ekiplerin, 12 ev ve bir iş yerine eş zamanlı düzenlediği operasyonda, 7 şüpheli gözaltına alınırken, aramalarda ajandalar, çok sayıda telefon, 2 adet uyuşturucu hap ile bir miktar esrar ele geçirildi.

Şüpheliler, "küçük yaşta çocuğu fuhşa teşvik etmek", "fuhşa aracılık ve yer temin etmek", "uyuşturucu madde bulundurmak" suçlamasıyla Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 6'sı tutuklandı. Şüphelilerden B.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kırgızistan, Moldova ve Kazakistan uyruklu 22 kadın ise emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :