GÜNCELLEME - Kocaeli'de bıçaklı kavga: 2 ölü

GÜNCELLEME - Kocaeli'de bıçaklı kavga: 2 ölü

Darıca ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 2 kardeş hayatını kaybetti- Olayın ardından kaçan şüpheli yakalandıŞÜPHELİNİN YAKALANMASI VE DETAYLAR EKLENDİ

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Darıca ilçesinde çıkan kavgada 2 kardeşi bıçaklayarak öldüren şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Sırasöğütler Mahallesi 1537. Sokak'taki evlerinin önünde, Gebze Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan Erdal Karadaş (44) ve İstanbul'da pastacılık yapan kardeşi Ruşen Karadaş (34) ile akrabaları olduğu öğrenilen Hüseyin K. (43) arasında, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin K, Karadaş kardeşleri bıçaklayarak kaçtı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Çeşitli yerlerinden bıçaklanan kardeşlerden Erdal Karadaş olay yerinde hayatını kaybederken, kardeşi Ruşen Karadaş ise yapılan ilk müdahalesinin ardından bir özel hastaneye kaldırıldı. Karadaş, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis, olay yerinden kaçan cinayet zanlısı Hüseyin K'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Zanlı Hüseyin K'nin daha önce işlediği cinayet nedeniyle hakkında kesinleşmiş hapis cezası olduğu da öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Dilovası Bağdat Caddesi'nde gözaltına alınan Hüseyin K'nin yurt dışına kaçmak için plan yaptığı belirlendi.

Emniyete götürülen Hüseyin K'nin ilk ifadesinde, bir süre önce bir mağazadan taksitli cep telefonu aldığını, telefonu kullanmak üzere Ruşen Karadaş'a verdiğini ancak Karadaş'ın ödemesi gereken taksitleri ödemediği için aralarında tartışma çıktığını söylediği öne sürüldü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve daha önce işlediği cinayet suçundan 10 yıl tutuklu kalan Hüseyin K, Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.


GÜNCELLEME - Kocaeli'de bıçaklı kavga: 2 ölü

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :