GÜNCELLEME - Husumetlileri yerine başkasının evini kurşunladıkları iddiası

GÜNCELLEME - Husumetlileri yerine başkasının evini kurşunladıkları iddiası

Çorum'da, husumetli oldukları kişinin evinin yanı sıra yanlışlıkla başkasının evini de kurşunladıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 5 kişiden 2'si tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ÇORUM (AA) - Çorum'da, husumetli oldukları kişinin evinin yanı sıra yanlışlıkla bir başkasının da evini kurşunladıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 5 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Gülabibey Mahallesi Millet 1. Sokak'ta bulunan N.D'ye ait apartman dairesi ile Ulukavak Mahallesi Sakarya 8. Sokak'taki H.B'ye ait dairenin kurşunlanmasıyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince çalışma başlatıldı.

Kurşunlama olayını Murat Yiğit (32), Serdar Ülgür (36), Erdoğan D. (19), Okan B. (19) ve S.K'nin (17) yaptığını belirleyen polis, zanlıları gözaltına aldı.

Şüphelilerin olayda kullandıkları tespit edilen 3 tüfeğe el konuldu.

Zanlılardan Yiğit ile Ülgür'ün açık cezaevinden firar ettikleri, N.D. ile aralarında husumet bulunduğu için evini kurşunladıkları, H.B'nin evini ise yanlışlıkla kurşunladıkları öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Erdoğan D, savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen Yiğit ve Ülgür tutuklandı, Okan B. ile S.K. ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :