GÜNCELLEME - Antalya'da terör örgütü operasyonu

GÜNCELLEME - Antalya'da terör örgütü operasyonu

Terör örgütü PKK'nın propagandasını yapma ve örgüt üyesi olma iddiasıyla adliyeye sevk edilen 7 zanlıdan 6'sı tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ANTALYA (AA) - Antalya'da terör örgütü PKK'nın propagandasını yapma ve örgüt üyesi olma suçlamasıyla gözaltına alınan 7 kişiden 6'sı tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekiplerinin, terör örgütü PKK üyesi olduğu ve örgüt propagandası yaptığı iddia edilen kişilere yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 5'i kadın 7 kişi adliyeye çıkarıldı.

Adliyeye sevk edilen 7 zanlıdan biri savcılık ifadesinin ardından adli kontrol hükümleri uygulanması şartıyla serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen 6 zanlı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince bir süredir yürütülen teknik ve fiziki takip sonucu terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı belirlenen kişilere yönelik çok sayıda adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 7 kişi gözaltına alınmıştı. Zanlılar arasında üniversite öğrencilerinin de olduğu öğrenilmişti.







AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :