GÜNCELLEME - Ağrı'da eğitime kar engeli

GÜNCELLEME - Ağrı'da eğitime kar engeli

İl merkezine bağlı olanların yanı sıra Tutak, Diyadin ve Taşlıçay ilçelerinde taşımalı eğitim yapılan köy okulları ile Patnos'ta okullar yarın tatil edildiOKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İLÇELER GÜNCELLENDİ

AĞRI (AA) - Ağrı'da yoğun kar yağışı sebebiyle il merkezine bağlı olanların yanı sıra Tutak, Diyadin ve Taşlıçay ilçelerine bağlı taşımalı eğitim yapılan köy okulları ile Patnos'ta yarın eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, kentte etkisini sürdüren kar yağışı ve tipinin ardından köy yollarında aşırı buzlanma yaşanıyor.

Bu nedenle herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemek için taşıma kapsamındaki köy okullarında eğitim ve öğretime yarın ara verilmesi kararlaştırıldı. İl merkezindeki okullarda ise eğitim sürdürülecek.

Patnos Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçede devam eden kar yağışı ve fırtına yüzünden yarın eğitime ara verildiği kaydedildi.

Kötü hava koşulları dolayısıyla ilçelerden Tutak, Diyadin ve Taşlıçay'da ilçe merkezlerine bağlı köy ve taşımalı eğitim yapılan okullarda yarın eğitim yapılamayacağı belirtildi.

Kentte kar yağışı ve tipi sebebiyle Eleşkirt ve Tutak ilçelerinde de eğitime yarın ara verilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :