GÜNCELLEME - Adana'da cinayet

GÜNCELLEME - Adana'da cinayet

Merkez Seyhan ilçesinde bir kişi evinde uğradığı silahlı saldırıda öldü- Eski güvenlik korucusu olduğu öğrenilen kişinin cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Siirt'in Eruh ilçesine götürüldüDETAYLAR EKLENDİ

ADANA (AA) - Adana'da eski güvenlik korucusu olduğu belirtilen bir kişi, evinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Onur Mahallesi 45066 Sokak'ta çok sayıda silah sesi duyan vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede, bir binanın zemin katında oturan Mehmet Şerif Kaya'nın (57) sokaktan eve doğru açılan ateş sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Bu arada, evin pencere camına dışarıdan bir kişinin vurduğu, bunun üzerine Kaya'nın pencereye yönelmesi üzerine ateş açıldığı iddia edildi.

Olay yerinde incelemede bulunan polis ekipleri, cinayeti işleyen kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Mehmet Şerif Kaya'nın cenazesi, kaldırıldığı Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından toprağa verilmek üzere yakınları tarafından teslim alındı. Eski güvenlik korucusu olduğu belirtilen Kaya'nın cenazesinin memleketi Siirt'in Eruh ilçesinde defnedileceği bildirildi.

Öte yandan, 7 çocuk babası olan Kaya'nın eşinin yaklaşık bir yıl önce hayatını kaybettiği, ikisi engelli 4 çocuğuna ise kendisinin baktığı, bir çocuğunun da askerde olduğu öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin saldırıya ilişkin soruşturması devam ediyor.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :