GÜNCELLEME - 2 Sultangazi'de huzurevinde yangın

GÜNCELLEME - 2 Sultangazi'de huzurevinde yangın

Huzurevinde çıkan yangın söndürüldü-Tahliye edilen huzurevi sakinleri binanın kafeterya bölümüne alındıYANGININ SÖNDÜRÜLDÜĞÜ BİLGİSİ VE BAZI DETAYLAR EKLENDİ

İSTANBUL (AA) - Sultangazi'de huzurevinde çıkan yangın söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, 75. Yıl Mahallesi Gazi Caddesi'ndeki Sultangazi Huzurevi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın nedeniyle olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri ve buradaki çalışanlarca huzurevinde kalan vatandaşlar tahliye edildi. Dışarı çıkartılan huzurevi sakinlerinden bazılarına sağlık ekipleri ambulanslarda müdahale etti.

Huzurevinin arkasında bulunduğunu söyleyen görgü tanığı Hüseyin Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, aniden bir parlama gördüğünü ve yangının hızlı bir şekilde binaya yayıldığını anlattı.

Yangının binanın arkasını sardığını ifade eden Polat, "1 dakika içerisinde komple yanar hale geldi. Yangını görür görmez ön tarafa geldim. Giriş kapısının oraya geldiğimde tahliye işlemine başlamışlardı. Ben de yardımcı oldum ve beraber çıkardık." diye konuştu.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Tahliye edilen huzurevi sakinleri ise yangının söndürülmesinin ardından kafeterya bölümüne alındı. Gazetecilere konuşan huzurevi sakinleri, yangın anında çok korktuklarını ifade etti.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da huzurevine gelerek incelemelerde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :