GÜNCELLEME 2 - Muğla'da tur midibüsü devrildi

GÜNCELLEME 2 - Muğla'da tur midibüsü devrildi

Muğla'da devrilen tur midibüsünde 16'sı Ukraynalı turist 17 kişi yaralandı- Vali Amir Çiçek, tedavi altına alınan yaralıları ziyaret ettiVALİNİN ZİYARETİ VE YARALILARIN KİMLİKLERİ EKLENDİ

MUĞLA (AA) - Muğla'da tur midibüsünün devrilmesi sonucu 17 kişi yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Tuncay Güngör'ün kullandığı 45 HD 0924 plakalı midibüs, Muğla-Denizli karayolu Yaylasöğüt mevkisinde devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve AFAD ekibi sevk edildi.

Kazada, tur otobüsünde bulunan Ukrayna uyruklu 16 turist ile bir rehber yaralandı. Yaralılar, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi ile özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek, yaralıların durumu hakkında İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin'den bilgi aldı. Vali Çiçek, yaralıları da ziyaret etti.

Vali Çiçek, yaptığı yazılı açıklamada, kazadan haber alınır alınmaz 112 Acil Servis ve AFAD ekiplerinin olay yerine sevk edildiğini, olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralıların hastanelere getirildiğini kaydetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildiren Çiçek, yaralıların sağlık durumunun da iyi olduğunu bildirdi.

Öte yandan, kazanın ardından hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların kimlikleri şöyle:

"Tercüman İlhami Geçit, Ukraynalı turistler Lana Dubauyk, Alla Tarasiu, Volodymyr Trasuk, Anna Osypenko, Vita Parfenovych, Halina Frolova, Alisa İsimsiz, İevgeniia Lapchuk, Fred Sdorilovys, Andrii Prodtsenko, Olegsdr Shevchenko, Alfied Stanilosvsky, Petro Patychuk, Svitlana Patychuk, Mykhalo Patychuk ve Katia Karpenko."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :