GÜNCELLEME 2 - Bursa'da yangın

GÜNCELLEME 2 - Bursa'da yangın

Bir uçan balon şişirme merkezinde çıkan yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı- Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Doğan: ''Hasar tespiti, soğutma çalışmalarının ardından yapılacak"YANG

BURSA (AA) - Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir uçan balon şişirme merkezinde çıkan yangın, yaklaşık 2 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Bursa-İzmir karayolu Merinos kavşağı yakınlarındaki bir uçan balon şişirme merkezinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle kısa sürede şehrin üzerine siyah dumanlar sardı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. İçeride bulunan helyum gazı nedeniyle zaman zaman patlamalar meydana geldi.

Ekiplerin kontrol altına almakta zorlandığı alevler, yakındaki hurda lastik bulunduran depoya sıçradı. Bursa-İzmir yolunda trafik akışı kesildi, bir aksaklık yaşanmaması için metro seferleri durduruldu.

Turgay P'ye ait olduğu öğrenilen merkezdeki yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saat çalışmasıyla kontrol altına alındı.

Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen 3 itfaiye erine, sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının kontrol altına alındığını söyledi. Doğan, ''Çok sayıda itfaiye ekibimizle yoğun bir çalışma sonucu yangın kontrol altına alındı. Hasar tespiti, soğutma çalışmalarının ardından yapılacak.'' dedi.

Bu arada, Bursa-İzmir karayolu trafiği ve metro seferleri, tekrar hizmete açıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :