Gümrük Müşavirliği 2023 Asgari Ücret Tarifesi değişikli tebliği Resmi Gazete’de

Gümrük Müşavirliği 2023 Asgari Ücret Tarifesi değişikli tebliği Resmi Gazete’de

Gümrük Müşavirliği ve Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği Asgari Ücret Tarifesine ilişkin tebliğde değişiklik yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. 1 Ocak'ta yürürlüğe girecek tebliğde "13.300" ibaresi "22.610" olarak değiştirildi

Gümrük Müşavirliği ve Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği Asgari Ücret Tarifesine ilişkin tebliğde değişiklik yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğin 1 Ocak'ta yürürlüğe gireceği bildirildi.

Gümrük Müşavirliği ve Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği Asgari Ücret Tarifesine ilişkin tebliğde değişiklik yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ticaret Bakanlığınca yayımlanan tebliğe göre, Gümrük Müşavirliği ve Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği Asgari Ücret Tarifesine ilişkin tebliğin 5'inci maddesinin birinci fıkrasının (ç) bendinde yer alan "13.300" ibaresi "22.610" olarak değiştirildi.

Tebliğ, 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.