Gülen'den Zaman ve Bugün'e tiraj hedefi

Gülen'den Zaman ve Bugün'e tiraj hedefi

Fethullah Gülen yayınlanan son sohbetinde Cemaatin yayın organları Bugün ve Zaman gazetesi için hedeflediği tirajı açıkladı. Gülen hayal ettiği rakamlardan bahsederken Cemaat'ine seslenerek, Zaman'a 600 bin...

Paralel yapının deşifre olmasının ardından Zaman gazetesinin rakamlarında büyük bir düşüş yaşanmıştı. Fethullah Gülen, kötü gidişatın önünü kesmek için cemaatine talimat verdi.

"Zaman'a 600 bin abone bulun"

Gülen son sohbetinde şunları söyledi: "Mesela televizyonunuz var sizin, televizyonlarınız var. İşte Bugün gazetesinin yanında televizyonunuz var. Aynı zamanda da Zaman'ın yanında da Samanyolu Televizyonu var, Irmak var, Mehtap var. Ekim, Kasım o gazetelerin bir yönüyle abone mevsimidir. Zannediyorum Zaman'da da başlayacaklar, Bugün'de de başlayacaklar. Orada da bence 1'i 10 yapmak lazım. 'Bu seneki rakam ne olmalı' diye kıtmire dediklerinde 1 milyon 250 bin, 300 bin olmalı, öbür gazete de en azından 200 bini aşmalı. Şimdi öyle bir mevsimde bence o hususlarda 1'i 10 yapma hatta 1'i 100 yapma gayretinde olmalı. O gazetenin şimdi tirajı şöyle böyle 900 binlerde yani. Biz onu Allah'ın izni inayetiyle 600 bin üzerine yükleyerek 1 buçuk milyon yapmalıyız. Öbürünü de 250 bin yapalım."

yenişafak.com.tr

Etiketler :