"Gül Tanem" Beyşehirlilerle buluştu

"Gül Tanem" Beyşehirlilerle buluştu

KONYA (AA) - Dolunayda Akşam Tiyatrosu ekibi tarafından sahnelenen "Gül Tanem" adlı tiyatro oyunu Beyşehirlilerle buluştu. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri...

KONYA (AA) - Dolunayda Akşam Tiyatrosu ekibi tarafından sahnelenen "Gül Tanem" adlı tiyatro oyunu Beyşehirlilerle buluştu.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Beyşehir Belediyesi tarafından Göl Düğün Salonunda düzenlenen programda, Dolunayda Akşam Tiyatrosu ekibi "Gül Tanem" isimli tiyatro oyununu vatandaşların beğenisine sundu.

Zaman zaman seyircilerin gözyaşlarına hakim olamadığı oyunda, Hazreti Muhammed’in hayatı anlatıldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, programda yaptığı konuşmada, tiyatro ekibine yaptıkları güzel gösteriden dolayı teşekkür ederek çok duygulandığını söyledi.

Belediye olarak amaçlarının halka hizmet ederken gönüllere de hitap etmek olduğunu dile getiren Özaltun, şöyle devam etti:

"Hizmet üretirken ve bu tür sosyal faaliyetleri yaparken hep vatandaşlarımızın duasını almayı arzu ediyoruz. İşte bu güzel etkinliklerle sosyal belediyecilik yönümüzü de ortaya koymaya çalışıyoruz. Bazı belediyeler Güneydoğu'da hendek kazarken, bazı belediyeler rantla sanatçı kisvesi denilen insanlarla konser verirken, biz de bu tür programlarla hemşehrilerimize ve çocuklarımıza gerçek aslımızı yansıtıyoruz. Bizim için en büyük onur ve gurur kaynağı da bu olacaktır."

Özaltun, tiyatro oyunun ardından ekibe, Beyşehir temalı duvar saati hediye etti.

"Gül Tanem" Beyşehirlilerle buluştu

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :