Gri kategoriye bir çizik daha! Zagros Cudi kod adlı Mehdi Uysal etkisiz

Gri kategoriye bir çizik daha! Zagros Cudi kod adlı Mehdi Uysal etkisiz

Terörden Arananlar Listesinde 500 bin TL'ye kadar ödülle Gri kategoride aranan Zagros Cudi kod adlı Mehdi Uysal, Eren-13 Operasyonları kapsamında etkisiz hale getirildi. Çukur / barikat eylemlerinde aktif rol almıştı

Eren-13 Operasyonları kapsamında öldürülen teröristlerden birinin, Gri kategoride aranan Zagros Cudi kod adlı Mehdi Uysal olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Eren-13 Operasyonları kapsamında, jandarma tarafından Şırnak'ın Bestler / Dereler bölgesinde J-SİHA/İHA ve Hava Kuvvetleri destekli, Jandarma Komando ve JÖH birliklerince gerçekleştirilen operasyonda, 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin sözde Şırnak bölgesinde Botan Eyaletinde faaliyet yürüten ve Terörden Arananlar Listesinde 500 bin TL'ye kadar ödülle Gri kategoride aranan Zagros Cudi kod adlı Mehdi Uysal olduğu tespit edildi.

Uysal'ın 2015-2016 yıllarında Şırnak Merkez İsmetpaşa ve Cumhuriyet Mahallelerinde çukur / barikat eylemlerine aktif olarak katıldığı da öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.