Göztepe'de Galatasaray maçı hazırlıkları

Göztepe'de Galatasaray maçı hazırlıkları

Teknik direktör Tamer Tuna:"Çok iyi bir sezon geçirdik kendi adımıza ve bu maçla da sezonun iyi oyunlarından birini oynayarak bitirmek istiyoruz"

İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 19 Mayıs Cumartesi günü lider Galatasaray'ı konuk edecek Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, "Çok iyi bir sezon geçirdik kendi adımıza ve bu maçla da sezonun iyi oyunlarından birini oynayarak bitirmek istiyoruz." dedi.

Galatasaray maçı hazırlıklarına Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla başlayan Göztepe'nin teknik direktörü Tuna, gazetecilere yaptığı açıklamada, Göztepe olarak çok iyi ve kaliteli bir sezon geçirdiklerini belirterek, lige veda eden Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği ve Osmanlıspor'a "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Ligin çok heyecanlı geçtiğini ifade eden Tuna, "Son haftaya geldik. Şampiyonluk yarışında belirginlik son haftayla ortaya çıkacak. Bizim de önümüzde Galatasaray maçı var. Bugüne kadar oyun olarak Göztepe hep sahada kaldı." diye konuştu.

Tuna, Galatasaray maçında da daha önceki karşılaşmalarda olduğu gibi sahada kalacaklarını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Hiçbir dış faktör ya da yarışan takımlar bizi bugüne kadar ilgilendirmedi. Kendimiz ve oynayacağımız takımlarla ilgili değerlendirmeleri kendi içimizde yapıyorduk. Bu maç da onlardan bir tanesi. Galatasaray şampiyon olur, olmaz, bunlar bizi ilgilendiren, önemli şeyler değil. Biz Göztepe'yiz, bu hafta da sezon boyu 33 haftada yaptığımızı ortaya koyma adına bir karşılaşma olacak."

Kendilerini destekleyen taraftarlarına çok teşekkür eden Tuna, "Çok iyi bir sezon geçirdik kendi adımıza ve bu maçla da sezonun iyi oyunlarından birini oynayarak bitirmek istiyoruz. Tüm amacımız bu, işimiz sahada ve sahada olanı en iyi şekilde yapmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Tuna, çok kaliteli bir ligin yaşandığını vurgulayarak, "Ligin değeri gün geçtikçe gelişmeli. Sadece şunu eleştirebiliriz, yabancı sayısının bu kadar artmış olması ligi kaliteli hale getirdi ama yerli oyuncular daha fazlalaştırılmalı." şeklinde konuştu.

Tamer Tuna, cezalı oyuncular Halil Akbunar ve Andre Poko'nun yanı sıra sakatlığı bulunan Sabri Sarıoğlu'nun Galatasaray maçında forma giyemeyeceğini, Sabri'nin ameliyat edebileceğini sözlerine ekledi.


- Schwechlen: "En iyi performansımızı sahaya yansıtacağız"


Göztepeli futbolcu Leo Schwechlen de Galatasaray karşılaşmasının tüm futbolseverler için güzel bir karşılaşma olacağını dile getirdi.

Schwechlen, "Bütün Türkiye bu maçı izleyecek. Biz de bütün sezon yaptığımız gibi elimizden gelen en iyi performansımızı sahaya yansıtacağız. Taraftarımızın önünde bu maça çıkacağımız için, böyle güzel bir maç oynayacağımız için çok mutluyuz. Onlar bütün sezon bizim arkamızdaydı. Onlar için bu bir hediye olacak." şeklinde görüş belirtti.

Öte yandan, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Kadu, ülkesi Brezilya'dan dönerek takımdan ayrı çalışmalara başladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :