Göztepe Spor Kulübü'nün emektarı Esma Edebali'ye son görev

Göztepe Spor Kulübü'nün emektarı Esma Edebali'ye son görev

Göztepe Spor Kulübü'ne 24 yıl emek veren Esma Edebali dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Büyük üzüntü yaşayan Göztepe camiası Esma anayı dualarla defnetti

Göztepe Spor Kulübü'ne 24 yıl emek verdikten sonra emekli olan Esma ana dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Hayatını kaybeden Esma Edebali, bugün dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Göztepe Spor Kulübü'ne 1994-2018 yılları arasında 24 yıl boyunca emek veren Esma Edebali, bir süredir rahatsızlığı sebebiyle hastanede tedavi görüyordu. Ancak Esma Edebali, verdiği yaşam mücadelesini dün akşam saatlerinde kaybetti. Edebali'nin vefatı haberi Göztepe camiasını yasa boğdu. Esma Edebali için bugün Buca Adatepe Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene Edebali'nin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya ve Göztepe Kaptanı Halil Akbunar da katıldı. Düzenlenen törenin ardından Esma Edebali'nin cenazesi toprağa verildi. Edebali'nin mezarı üzerine "Esma Ana" yazılı Göztepe forması bırakıldı.

Törenin ardından sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Göztepe Spor Kulübü, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kulübümüzün değerli ismi Esma Edebali'yi son yolculuğuna uğurladık. Göztepe'ye kattığın tüm değerler için minnettarız, seni unutmayacağız Esma Anne!"

Göztepe Spor Kulübü'nün emektarı Esma Edebali'ye son görev

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.