Göztepe, Jahovic'le puanı kaptı

Göztepe, Jahovic'le puanı kaptı

TFF 1. Lig'de deplasmanda Giresunspor'la 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, son 6 haftada 14 puan topladı- Göztepeli futbolcu Jahovic:- "Özellikle ikinci yarıda bir kişi fazla oynadık, kazanamadığımız için üzgünüz"

İZMİR (AA) - TFF 1. Lig'de deplasmanda Giresunspor'la 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, yenilmediği son 6 haftada 14 puan topladı.

Giresunspor deplasmanında henüz 2. dakikada geri düşmesine rağmen 18. dakikada Adis Jahovic'in golüyle sahadan 1 puanla ayrılan Göztepe, puanını 18'e çıkardı. İkinci sıradaki yerini Boluspor'a kaptıran sarı-kırmızılı ekip, haftayı 3. tamamladı.

Ligdeki 9. maçında da gol atmayı başaran Göztepe'de Jahovic, bu sezon 6. golüne ulaştı. Sarı-kırmızılı ekip, PFDK tarafından 3-0 hükmen galip ilan edildiği Eskişehirspor maçı dahil Jahovic'in gol attığı 5 karşılaşmada 13 puan topladı. Makedon futbolcu gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştüğü için gelecek hafta forma giyemeyecek.

Dünkü müsabakada sonradan oyuna giren Gökhan Karadeniz, uzatma bölümünde gördüğü kırmızı kartla takımı eksik bıraktı. Gökhan Karadeniz, bu sezon sarı-kırmızılı ekipte kırmızı kart gören ilk futbolcu oldu.

Göztepe, 6 Kasım Pazar günü Boluspor'la İzmir'de karşılaşacak.


- Futbolcuların görüşleri


Göztepe'nin golcü oyuncusu Adis Jahovic, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Giresunspor karşısında istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti. Zor şartlarda ve zor bir zeminde mücadele ettiklerini kaydeden Jahovic, "Futbol oynamak isteyen bir takımız ama zor şartlar mazeret değil. Özellikle ikinci yarıda bir kişi fazla oynadık kazanamadığımız için üzgünüz." ifadelerini kullandı.

Doğa Kaya ise kazanmak için gittikleri Giresun'da istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını bildirdi. Giresunspor deplasmanından alınan 1 puan kötü olmadığını belirten Doğa Kaya, yine de sonuçtan memnun olmadıklarını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :