Gözler kalecilerde olacak

Gözler kalecilerde olacak

Ateş hattındaki iki takım Osmanlıspor-Konyaspor maçında kalecilerin performansı maçın sonucuna direk etki edecek

 

Atiker Konyaspor’la Osmanlıspor arasında oynanacak iki takım açısından da son derece kritik karşılaşmada gözler kalecilerde olacak. Zorlu maçta kalecilerin performansı sonuca direk olarak etki edecek.

SERKAN FORMUNUN ZİRVESİNDE

Atiker Konyaspor’un tecrübeli kalecisi Serkan Kırıntılı, yeşil-beyazlı formayla kariyerinde zirve yaptığı günleri yaşıyor. Serkan Kırıntılı’nın formu, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun da dikkatini çekti ve 33 yaşındaki deneyimli isim Milli Takım son İrlanda ve Karadağ maçları aday kadrosunda yer aldı.

KURTARIŞ ORANI YÜZDE 74

Ligde bir maçta en çok kurtarış yapma unvanının yanısıra ligin en çok kurtarış yapan kalecisi unvanlarını da elinde bulunduran Serkan Kırıntılı, Konyaspor formasıyla bu sezon 26 maçta 36 gol yedi buna karşılık 102 kurtarış yaptı. 26 maçın 5’inde kalesini gole kapatan Serkan yüzde 74 kurtarış oranıyla dikkat çekti. Serkan Kırıntılı bu sezon ceza sahası dışından çekilen şutlarda 2 gol yedi.

KARCEMARSKAS’IN KURTARIŞ ORANI YÜZDE 64

Osmanlıspor’un Litvanyalı kalecisi Zydrunas Karcemarskas ise bu sezon 17 maçta kalesini korudu. Bu maçların 6’sında kalesinde gole izin vermeyen Karcemarskas,11 maçta 27 gol yerken 49 kurtarış yaptı. Ceza sahası dışından hiç gol yemeyen 34 yaşındaki Litvanyalı kaleci, yüzde 64 kurtarış yüzdesiyle oynadı.

Etiketler :