Görme engellilerden polislere destek ziyareti

Görme engellilerden polislere destek ziyareti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü bünyesindeki kurslara katılan görme engelliler, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısının ardından polislere destek için Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek emniyet mensuplarına cevşen

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü bünyesindeki kurslara katılan görme engelli kursiyerler, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında meslektaşlarını kaybeden polislere moral vermek için Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek buradaki görevlilere cevşen, Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne gelen görme engelliler, Beşiktaş'taki saldırıda şehit olanlar için dua etti, Kur'an-ı Kerim okudu.

Engelliler, polislere destek için cevşen, Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Kabakcı, emniyet mensuplarına destek olmak için ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Dualarla musibetlerin kalkacağını belirten Kabakcı, şunları kaydetti:

"Biz canlarımızı toprağa verdik. Artık millet olarak dayanma sınırımız son noktalarda. Bugün burada değerli yavrularımızla sizlere bir destek verelim, bir el uzatalım, gönüllerinizi alalım istedik. Gerçekten haklarınız çok büyük. Bunlar maddi işler karşılığında yapılmayan, vatan aşkıyla yapılan hizmetler. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Allah ailelerinin sıkıntılarını alsın. Allah sizleri saklasın."

Çevik Kuvvet Şube Müdürülüğü Komiser Yardımcısı Vedat Okumuş da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Buraya gelerek acımıza ortak olduğunuz için bu acı günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için burada bulunan herkese özellikle öğrenci arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Bizi onurlandırdınız." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :