Görme Engelli Öğretmene Meslektaşlarından Doğum Günü Sürprizi

Görme Engelli Öğretmene Meslektaşlarından Doğum Günü Sürprizi

Karapınar ilçesinde, görme engelli Sosyal Bilgiler Öğretmeni Gazi Baştürk'e meslektaşları tarafından hazırlanan doğum günü sürprizi duygusal anlara sahne oldu.

Karapınar ilçesinin Fevzipaşa Ortaokulu'nda Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapan 14 yıllık öğretmen Gazi Baştürk, 45. yaşını mesai arkadaşlarının düzenlediği özel bir kutlama ile karşıladı. Gazi Baştürk, hem öğrencileri hem de meslektaşları tarafından sevgiyle karşılanıyor ve takdir ediliyor.

Gazi Baştürk, görme engeline rağmen öğrencilerini geleceğe hazırlamak için büyük bir azimle çalıştığını ifade etti. Meslektaşlarıyla arasındaki sıcak ilişkiyi ve yardımlaşmayı vurgulayan Baştürk, özellikle meslektaşlarının her konuda kendisine destek olduğunu belirtti. Kendi deneyimlerini öğrencileriyle paylaşarak onlara ilham verdiğini dile getirdi.

Doğum günü kutlaması sırasında duygusal anlar yaşayan Baştürk, pastasının mumlarını üfleyerek 45. yaşını meslektaşlarıyla birlikte coşkuyla kutladı. Kutlamanın kendisi için unutulmaz bir anı olduğunu belirten Baştürk, meslektaşlarına teşekkür etti ve onların desteğinin kendisi için çok kıymetli olduğunu ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.