Görevlendirme yapılan belediyeler

Görevlendirme yapılan belediyeler

İçişleri Bakanlığınca KHK kapsamında görevlendirme yapılan Mardin'in Nusaybin Belediyesinin başlattığı yardım kampanyasına Tokat ve İskenderun'dan destek geldi

MARDİN (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Mardin'in Nusaybin Belediyesinin başlattığı yardım kampanyasına, Tokat ve İskenderun Genç Fenerbahçeliler Derneği destek sağladı.

Nusaybin Belediyesine bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri Biriminin başlattığı "ihtiyaç sahiplerine yardım etmek, insanlığa emek vermektir" projesi kapsamında ilçede yardıma muhtaç ailelere yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanya çerçevesinde İskenderun ve Tokat Genç Fenerbahçeliler Derneği temsilciliklerince ilçeye giysi, ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri gönderildi.

Kadın ve Aile Hizmet Birimi görevlileri tarafından düzenlenen yardım paketleri daha önceden tespit edilen ailelere dağıtıldı.

Nusaybin Belediyesine bağlı Kadın ve Aile Hizmet Birimi görevlileri "ihtiyaç sahiplerine yardım etmek, insanlığa emek vermektir" projesine destek talebinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :