Gönülbağı, yaralara merhem oluyor!
Gönülbağı Gıda Bankası Derneği Başkanı Gök, Mesudiye ve Yaylacık'daki köylülerin yaralarına merhem olmaya çalıştıklarını belirterek "Hedefimiz; "'Seydişehir'de aç ve açıkta insan kalmasın'sloganının içini doldurmaktır"dedi.
Gönülbağı Gıda Bankası Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Seydişehir'in Mesudiye ve Yaylacık Köylerine yardım eli uzattı.
Seydişehir merkezde bir çok fakir ve ihtiyaç sahibi aileye periyodik olarak yardım yapan kuruluş, şimdi de köylere kadar giderek buradaki yoksul ve muhtaç ailelere kol kanat geriyor. Köylüler için umut kaynağı olan Gönülbağı Derneği, köylüler tarafından ilgiyle karşılanıyor. Yardım ekibinde bulunan doktor ve hemşireler, halkı sağlık taramasından geçirirken diğer yandan ihtiyaç sahibi ailelere giyecek ve gıdanın yanı sıra hasta olanlara ilaç yardımında da bulunuldu.
Gönülbağı Gıda Bankası Derneği Başkanı Ömer Gök, diğer köylere de yardımların periyodik olarak yapılacağını kaydederek "Yardımsever halkınmızın bize verdiği destekle yaptığımız bu yardımlar, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaktadır. Hedefimiz, "'Seydişehir'de aç ve açıkta insan kalmasın'sloganının içini doldurmaktır"dedi.