Gönül Dağı’nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan izleyenlerine böyle veda etti! Peki diziden neden ayrıldı, yeni dizi var mı?

Gönül Dağı’nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan izleyenlerine böyle veda etti! Peki diziden neden ayrıldı, yeni dizi var mı?

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nın sezon finalinde ölümüyle izleyenlerini ağlatan Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’dan Gönül Dağı’na veda paylaşımı.. "Çok güzel bir Anadolu masalının prensesi oldum!"

TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı sezon finaliyle izleyenlerini ağlattı. Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan'ın Gönül Dağı'ndan ayrılacağı gündeme gelmişti. Beklendiği gibi Dilek öldü, peki Gülsim Ali diziden neden ayrıldı? Ve Gülsim Ali İlhan’dan beklenen Gönül Dağı’na veda paylaşımı geldi..

İşte Gülsim Ali İlhan'ın instagram hesabından yaptığı veda paylaşımı..

Hoşçakal öğretmen kızı, hoşçakal çiçek kızım…

Gönül Dağı türküsünün bende yeri apayrı, bu projeden önce de sürekli bıkmadan usanmadan dinlerdim, bir gün bir senaryo geldi adı “Gönül Dağı”. İlk bölümü okudum ve bu işte oynamak istiyorum, Dilek ben olmalıyım dedim, ve öyle de oldu. İyi ki de olmuş ♥️ çok güzel bir Anadolu masalının prensesi oldum.

Ben sizden, siz de benden bir parça oldunuz. İki sene reyting rekorları kıran ve birinciliği böylesine hak eden bir işte oynamak, ben ve ailem adına mutluluk ve gurur vesilesi oldu.

Dilek nereye ait olduğunu bilmiyordu, annesinden başka kimsesi yoktu, şimdiyse geride koskoca bir aile bıraktı. O, görevini tamamladı ve bu güzel “Anadolu Masalın’dan” göçtü.

Beni böylesine sevdiğiniz, desteklediğiniz ve hep hayal ettiğim gibi ailenizden biri olarak gördüğünüz için size minnettarım. Bu projeyi hayata geçiren başta @trt ailesi olamak üzere, yapımcımız Sn; Ferhat Eşssiz, sevgili yönetmenlerimiz @yahyasamancı ve @aslıkahraman ’a ve Tüm oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ederim, bundan sonraki yolculuğunuz daha da güzel geçsin, her şey istediğiniz ve hayal ettiğiniz gibi olsun inşallah.

Ve canım ekibim, sizler de iyi ki varsınız; prodüksiyon, reji, kamera grubu, hazırlık ve diğer güzel kalpli tüm çalışma arkadaşlarım, umarım yollarımız tekrar kesişir, hepinizin ismi aklımdan geçiyor şu an, ama yazsam buraya sığdıramam. Siz kendinizi biliyorsunuz, yaptığınız her şey için, her zaman yanımda olduğunuz için teşekkür ederim.

"Herkese içindeki iyilik kadar iyi bir hayat dilerim."
Hoşçakalın

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.