Gönül Dağı Dilek öldü! 'Gitmek bu dünyanın kaderinde var Taner..' Gülsim Ali İlhan diziden neden ayrıldı? Yerine kim gelecek?

Gönül Dağı Dilek öldü! 'Gitmek bu dünyanın kaderinde var Taner..' Gülsim Ali İlhan diziden neden ayrıldı? Yerine kim gelecek?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nın sezon finali izleyenlerini ağlattı. Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan'ın Gönül Dağı'ndan ayrılacağı gündeme gelmişti. Beklendiği gibi Dilek öldü, peki diziden neden ayrıldı? Yerine kim gelecek?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nın sezon finali izleyenlerini ağlattı.

Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan'ın Gönül Dağı'ndan 65. Bölüm sezon finalinde ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyordu. Dilek'i yaralı halde kucağına alan ve dağdan indirmeye çalışan Taner, seyircinin yüreğini dağladı. Dilek'in ameliyata alınmadan söylediği sözler peki Gönül Dağı Dilek öldü mü? Gülsim Ali İlhan diziden ayrılıyor mu, Dilek yerine kim gelecek? sorularını gündeme getirdi.

Doktor Kenan, "Bebeği kurtardık ama Dileği kurtaramadık, çok kanaması vardı" diyebildi.

"Bozkırın en büyük adetidir bu zamansız gelmeler ve gitmeler. Çünkü gelmek gitmenin kardeşidir buralarda. Her kavuşma bir ayrılığın habercisidir. Her gelişin bir gidişi vardır."

Ben ölünce hangi çiçeğe dönüşürüm acaba." "Bence bütün çiçekler ağlar, gönül dağı bile ağlar." "Gitmenin vakti geldi Taner. Yılkı atları beni çağırıyor, Gönül Dağı beni çağırıyor."

GÖNÜL DAĞI'NDA DİLEK'İN YERİNE KİM GELECEK?

Gönül Dağı'nın başrol oyuncularından Taner'in karısı Dilek rolüne hayat veren Gülsim Ali İlhan'ın diziden ayrılma nedeninin Eskişehir Sivrihisar'da çekilen dizinin zorlu set şartları ve akşamları yapacak bir şey olmaması olduğu iddia edilmişti. Bir başka iddiada ise İlhan'ın başka bir diziden teklif aldığı için Gönül Dağı'nı bıraktığı oldu. Gülsim Ali İlhan henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Gönül Dağı Dilek yerine kim gelecek merak edilirken geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada çıkan son dakika haberler doğrultusunda Gülsim Ali İlhan yerine Emanet dizisinde Seher karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu'nun önümüzdeki sezon Gönül Dağı kadrosunda yer alabileceği konuşuluyor.

dilekkk.jpg

diii.jpg

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.