Gölette facia... Çocuklarını kurtarmak isterken onlar da boğuldu!

Gölette facia... Çocuklarını kurtarmak isterken onlar da boğuldu!

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde balık tutarken gölete düşen çocuklarını kurtarmak isteyen anne ve baba da peşinden atladı. Anne, baba ve oğlu boğularak can verdi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan Kurban Bayramı tatili için Kastamonu'nun Devrekani ilçesine gelen Kadıncıoğlu ailesi, Beyler Göletine gezmeye gitti.

Bu sırada balık tutmak isteyen 20 yaşındaki Oğuzhan Kadıncıoğlu, gölette balık tuttuğu sırada dengesini kaybederek düştü. Oğlunun gölete düştüğü gören anne Behice Kadıncıoğlu (42), peşinden atladı. Eşinin ve oğlunun boğulduğu gören baba Nihat Kadıncıoğlu (46) da ailesinin arkasından gölete atladı. Tüm çabalara rağmen Beyler Göletine düşen anne, baba ve oğul boğularak hayatını kaybetti.

Gölette boğulan aileyi, ilk olarak çevrede bulunanlar karaya çıkarttı. Ardından olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ile jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlileri, yaptıkları incelemede anne, baba ve oğullarının öldüğünü tespit etti. Cumhuriyet Savcısının ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından cenazelere, Devrekani Belediyesine ait cenaze aracıyla Devrekani Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Etiketler :