Golden City Awards'ta proje başvuruları başladı

Golden City Awards'ta proje başvuruları başladı

İSTANBUL (AA) - Yerel yönetimlerin şehircilik ve hizmet projeleriyle katıldığı Golden City Awards 2017 yarışması için proje başvuruları alınmaya başlandı.Golden...

İSTANBUL (AA) - Yerel yönetimlerin şehircilik ve hizmet projeleriyle katıldığı Golden City Awards 2017 yarışması için proje başvuruları alınmaya başlandı.

Golden City Awards açıklamasına göre, her yıl geleneksel olarak düzenlenen, kent yaşamında insan hayatına değer katan, yaşam kalitesini artıran çevre duyarlılığı olan geleceğin sürdürülebilir, sağlıklı yaşanabilir modern kentlerini ve ihtiyaçlarını bu günden öngören proje ve hizmetlerin yarıştığı Golden City Awards 2017'nin hazırlıkları İstanbul'da start aldı.

Golden City Awards 2017'de bu yıl 4 ana kategoride ödüller sahiplerini bulacak. Bu yıl ilk kez 15 Temmuz Demokrasi Ödülü de Golden City Awards 2017'de sahiplerine verilecek. Yarışmada aynı zamanda sürdürülebilir en çok gelişme kaydeden şehre altın bayrak verilerek altınkent olarak ilan edilecek.

Yarışmaya belediyeler ve iştirakleri, şehircilik alanında faaliyet gösteren firmalar, inşaat firmaları, bu alanda hizmet veren kurumlar projelerle katılabiliyor.

Golden City Awards 2017'de büyük ödülü kazanan şehrin tanıtımının etkin olarak sağlanması hedefleniyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :