Gölde "Gemi Sevk ve İdare Belgesi" için son başvuru 21 Mart

Gölde "Gemi Sevk ve İdare Belgesi" için son başvuru 21 Mart

KONYA (AA) - Gemi sevk ve idare (kaptanlık) belgesi alabilmek için son başvuru tarihinin 21 Mart 2016 olduğu bildirildi. Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden...

KONYA (AA) - Gemi sevk ve idare (kaptanlık) belgesi alabilmek için son başvuru tarihinin 21 Mart 2016 olduğu bildirildi.

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, nisan ve ekim aylarında olmak üzere yılda iki kez iç su araçları kullanabilme yetkisi veren ehliyet sınavı düzenlendiği hatırlatılarak, nisan ayında düzenlenmesi planlanan sınav için yeterli başvurunun olmadığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca, başvuru azlığı nedeniyle Eğirdir Belediyesi tarafından düzenlenecek ehliyet sınavı için son başvuru tarihinin 21 Mart 2016 olduğu hatırlatılarak, kaptanlık sınavına başvuru için istenen belgelerin, 2 adet ikametgah ilmühaberi, 2 adet TC kimlik numaralı nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet noter onaylı öğrenim belgesi fotokopisi, 10 adet vesikalık fotoğraf, gemi sevk ve idare belgesi alabilmek için sağlık raporunda 26/9/2006 tarihli ve 26301 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan sürücü adayları ve sürücülerde aranacak sağlık şartları ile muayenelerine dair yönetmelikte ‘B’ tipi sürücü belgesi alabilmek için gerekli sağlık koşulları ve sağlık raporu olduğu belirtildi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :