Gölbaşı Belediyesinden okullara boya yardımı

Gölbaşı Belediyesinden okullara boya yardımı

Gölbaşı Belediyesince, 2019-2020 eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki 45 okula boya malzemesi desteğinde bulunuldu

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesince, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki 45 okula boya malzemesi desteği sağlandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle koordineli olarak ihtiyaçları belirleyen Gölbaşı Belediyesi, tedarik çalışmalarını tamamlayarak Fen İşleri Müdürlüğü kanalıyla 350 kutu plastik boya, 200 kutu tavan boyası, 100 kutu yağlı boya ve 90 kutu tineri okullara teslim etmeye başladı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve İlçe Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan da malzemelerin dağıtımı sırasında Baldudak İlköğretim Okulu'na giderek bazı sınıfların boyanmasına yardım etti.

Şimşek, yaptığı açıklamada, çocukların eğitimlerinin en iyi şartlarda yapılabilmesi için belediye imkanları ölçüsünde her türlü desteğe devam edeceklerini kaydetti.

Donanımlı bireyler yetiştirmek için eğitim sisteminde yapılacak düzenlemelerin yanı sıra kurumların fiziki şartlarını da yeterli seviyeye çıkarmanın önemine dikkati çeken Şimşek, "İlçemizin bu konuda şanslı olduğunu düşünüyorum. Resmi ve özel eğitim kurumlarının yanı sıra üniversiteleriyle de bölgemize 'Eğitim Kenti' olarak hizmet veriyoruz. Sahip olduğumuz bu potansiyelin en iyi biçimde kullanmasını ve harekete geçirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu düşüncelerle eğitime desteğimiz devam edecek." ifadelerini kullandı.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :