Gökyüzü kızıla boyandı

Gökyüzü kızıla boyandı

Diyarbakır'ın büyüleyici sabah manzarası, turuncu, sarı ve kırmızının muhteşem dansıyla gökyüzünü alev alev yakarken, herkesi kendine hayran bıraktı.

Diyarbakır, bugün sabah saatlerinde adeta bir doğa şölenine sahne oldu. Kentin dört bir yanında görülen muazzam manzara, gökyüzünü kızıla boyayan güneşin ışıklarıyla birleşince ortaya çıkan görsel şölenle tüm gözleri üzerine çekti. Turuncu, sarı ve kırmızının eşsiz uyumu, adeta bir tablonun içindeymişçesine hissettirdi.

Kentin birçok noktasında cep telefonu kameralarıyla kaydedilen bu olağanüstü anlar, sosyal medyada da hızla paylaşılarak Diyarbakır'ın doğal güzellikleri bir kez daha gündeme taşındı. Kartpostallık nitelikteki manzara, fotoğraf tutkunlarını ve sadece tesadüfen o anı yaşayanları kendine hayran bıraktı.

Bulutların kızıla boyandığı bu eşsiz anlar, Diyarbakır'ın tarih ve kültür zenginliklerine bir yenisini eklerken, sabahın ilk ışıklarında şehre gelen enerjiyi ve güzellikleri bir araya getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.