GÖKHAN ZAN KONYASPOR’A DOĞRU

GÖKHAN ZAN KONYASPOR’A DOĞRU

Devre arası transfer çalışmalarına hız veren Torku Konyaspor, Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Gökhan Zan ile büyük ölçüde anlaştı.

AYKUT KOCAMAN SÖZ ALDI

Savunmadaki iki yabancı, Elvis Kokalovic ve Jagos Vukovic'ten memnun olmayan Aykut Kocaman stoper bölgesine yerli bir oyuncu transfer etmek istiyor. Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Gökhan Zan ile telefonda birebir görüşen Kocaman, 33 yaşındaki futbolcudan söz aldı.

ALBAYRAK 3 OYUNCUMUZU SATTIK

Galatasaray başkan yardımcısı Albayrak ise yaptığı açıklamada "Elimizde çok futbolcu var. Bunların 3'ünü şimdiden satmış durumdayız. Yakında yeni kulüpleriyle antrenmanlara başlayacaklar. Bunların birçoğunu daha satacağız ama bunların ismini istemeyin benden" şeklinde konuştu. Albayrak’ın bu açıklamaları Konyaspor için Gökhan Zan iddialarını güçlendirdi.

Sami Erikçi - Memleket