Gökhan Tozoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı

Gökhan Tozoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, "Bizleri Kurban bayramına ulaştıran cenabı Allah'a sonsuz şükürler olsun tüm vatandaşlarımızın ve hemşehrilerimizin mübarek Kurban bayramlarını tebrik ediyorum" dedi

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, yayımladığı Kurban Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Dünyanın ve ülkemizin ağır şekilde yaşadığı koronavirüsü salgınının aşı sebebiyle bir nebze hafiflediği bu ortamda mübarek Kurban bayramına ulaşmış bulunuyoruz.

Bizleri Kurban bayramına ulaştıran cenabı Allah'a sonsuz şükürler olsun tüm vatandaşlarımızın ve hemşehrilerimizin mübarek Kurban bayramlarını tebrik ediyorum.

Kurban, mahiyeti itibariyle bir adanma ibadetidir. Kurban, yardımlaşma ve dayanışmanın en yüksek noktaya ulaştığı bir dönemi ifade etmektedir.

Bu düşüncelerle tekrar Kurban bayramınızı tebrik ediyor aileniz ve sevdiklerinizle sağlık mutluluk ve esenlik içerisinde nice bayramlara ulaşmanızı diliyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.