Gökhan Kuş'un suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir'de gerçekleştirilen 'KAFES-34' Operasyonları kapsamında, Gökhan Kuş'un liderliğindeki organize suç örgütünün çökertildiğini ve 13 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Balıkesir'de gerçekleştirilen 'KAFES-34' Operasyonları sonucunda Gökhan Kuş liderliğindeki organize suç örgütünün çökertildiğini ve 13 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonların detaylarını paylaştı.

Bakan Yerlikaya'nın açıklamasına göre, örgüt, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yağma, tahsilatçılık ve tefecilik faaliyetleriyle haksız menfaat elde etme, ikamet kurşunlama olayları, eğlence mekânlarına baskınlar, silahlı tehdit, silahla yaralama ve kasten öldürmeye teşebbüs gibi çeşitli suçlar işleyerek faaliyet gösteriyordu. Operasyonlar neticesinde 6 adet ruhsatsız tabanca ve muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonları düzenleyen emniyet güçlerini tebrik ederken, ülkenin güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması adına yürütülen kararlı mücadelelerin devam edeceğini vurguladı. Balıkesir'deki operasyonun, organize suç örgütlerine karşı yürütülen etkili bir operasyon örneği olarak kayda geçtiği bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.