Gizlenen uyuşturucular "Şans"la bulundu

Gizlenen uyuşturucular "Şans"la bulundu

Adana'da polisin düzenlediği operasyonlarda narkotik dedektör köpeği "Şans" ile ev ve otomobilde yapılan aramalarda 1 kilo 918 gram esrar ele geçirildi- 11 silahın da ele geçirildiği operasyonda 2'si Suriye uyruklu 8 şüpheli gözaltına alındı

ADANA (AA) - Adana'da düzenlenen operasyonlarda narkotik dedektör köpeği "Şans" ile yapılan aramalarda 1 kilo 918 gram esrar ele geçirildi, 8 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu sevkiyatı yapıldığı belirlenen bir otomobili takibe aldı.

İçinde iki kişinin bulunduğu otomobili merkez Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde durduran ekipler, narkotik dedektör köpeği "Şans" ile arama yaptı.

Köpeğin aracın bagaj kısmındaki arama sırasında tepki vermesi üzerine yapılan incelemede paketlenmiş halde 1 kilo 900 gram esrar bulundu.

Ekipler, Suriye uyruklu şüpheliler Cumane M. ve Hasan H'yi gözaltına aldı.

- Kaçarken silahları attılar

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Barbaros Mahallesi'ndeki bir evin uyuşturucu ticareti için kullanıldığını tespit etti.

Özel harekat ekiplerinin de katılımıyla düzenlenen operasyonda, polislerden kaçmaya çalışan 3 kişi ile birlikte toplam 6 şüpheli yakalandı. Zanlıların kaçarken attığı 9 tüfek ve 2 tabancaya da el konuldu.

Öte yandan, narkotik polis köpeği "Şans" ile burada yapılan aramada ise 18 gram esrar ele geçirildi.

Evde gözaltına alınan şüphelilerden 3'ünün önceki gün Ahmet Cevdet Yağ Caddesi'ndeki bir kıraathanenin kurşunlanarak 2 kişinin yaralanması olayına karıştığı belirlendi.

Şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :