Giyim ve kırtasiye malzemeleriyle çocukları sevindiriyorlar

Giyim ve kırtasiye malzemeleriyle çocukları sevindiriyorlar

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yardım kampanyası başlatan grup, temin ettikleri giyim ve kırtasiye malzemelerini köylerdeki çocuklara dağıtıyor- Gruptan Ceylan Tüzer: - "Şu an 6 kişilik bir ekibiz. Herkes destek verirse daha da büyümek, daha fazla köye ulaşma

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir araya gelen grup, temin ettikleri giyim ve kırtasiye malzemeleriyle köylerdeki çocukları sevindiriyor.

Tatvan'da yardım kampanyası başlatan arkadaş grubu, biriktirdikleri para ve hayırseverlerin desteğiyle temin ettikleri giyim, kırtasiye ve gıda malzemelerini köylerdeki çocuklara dağıtıyor.

Hizan ilçesi Gayda köyüne gelerek yardım paketlerini dağıtan grup, çocuklarla çeşitli oyunlar da oynadı.

Gruptan Nurullah Akgül, yaptığı açıklamada, amaçlarının kırsal kesimde yaşayan ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmek olduğunu belirterek, "Bize gönderilen çeşitli hediyeleri de çocuklara veriyoruz. Katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz." dedi.

Ceylan Tüzer de çocukları mutlu etmenin çok güzel bir duygu olduğunu anlatarak, "Şu an 6 kişilik bir ekibiz. Herkes destek verirse daha da büyümek, daha fazla köye ulaşmak istiyoruz. Bitlis'in diğer ilçelerine de ulaşmaya çalışacağız." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :