GİV'de Bayrak Değişimi: Yeni Başkan Ali Bakaner Oldu

GİV'de Bayrak Değişimi: Yeni Başkan Ali Bakaner Oldu

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Olağan Seçimli Mütevelli Toplantısı'nda Ali Bakaner Genel Başkan seçildi. Mehmet Koç görevini Bakaner’e devretti.

İnsan ve Medeniyet Hareketi'nin (İMH) önemli ihtisas kurumlarından biri olan Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), "Olağan Seçimli Mütevelli Toplantısı"nı İMH Genel Merkezi Bahariye'de gerçekleştirdi. Girişimcilik dünyasının temsilcilerini bir araya getiren toplantı, vakfın gelecek vizyonu açısından stratejik kararlara ev sahipliği yaptı.

Ali Bakaner Dönemi Başladı

Yapılan seçimler neticesinde, uzun süredir GİV Genel Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Koç, bayrağı Ali Bakaner’e devretti. GİV Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Bakaner, yeni dönemde vakfın girişimcilik ekosistemine olan katkılarını artırarak sürdüreceklerini belirtti.

Geniş Katılımlı Devir Teslim

Genel Kurul, İMH Onursal Başkanı Mehmet Güney ve İMH Genel Başkanı Kemal Özden'in katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantı sonunda yapılan açıklamada; yeni yönetimin ve başkan değişiminin ülkemiz girişimcilik dünyası ve medeniyet değerlerimiz adına hayırlı olması temennisi paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.