GİV Konya'dan Memleket'e ziyaret

GİV Konya'dan Memleket'e ziyaret

Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesi Başkanı Fatih Ceylan, beraberindeki heyetle Memleket Genel Yayın Yönetmeni Adem Alemdar'ı ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdi

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Konya Şubesi Başkanı Fatih Ceylan, Yönetim Kurulu Üyesi Harun Dikici, Genç Giv Başkanı Durmuş Ali Çini ve Şube Müdürü Zekeriya Büyükyangöz Memleket Genel Yayın Yönetmeni Adem Alemdar'ı ziyaret etti.

Fatih Ceylan, "Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubemiz; İktisadi hayatın ahlaki temelde şekillenmesine, üye işletmeleri ile şehrimizin ve ülkemizin rekabet gücünü arttırmak amaçlı, haksızlıkların giderilmesi için mücadele veren, rehberlik ve öncülük görevine uygun hareket etme gayesi içinde çalışmalarını yürütmektedir. Kendi alanlarında inisiyatifler alabilen güçlü yapılara sahip, gerek iş yaşamında gerekse sivil hayatta söz sahibi değerli iş adamlarımızın; her türlü bilgi-eğitim-donanımla tezyin edilmiş bir organizasyon için göstermiş olduğu teveccüh bizleri memnun etmiştir” dedi. Ceylan, Ekonominin ve iktisadi hayatımızın şekillenmesinde, Ülkemizin rekabet gücünün artmasında, haksızlıkların giderilmesi, enerjimizin tam ve yerinde kullanımında, iş fırsatları için altyapı sunan, çevre ile temel değerlere duyarlı girişimciler yetiştirmeyi ilke edinmiş bir yapıya sahibiz” şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu Üyesi Harun Dikici ise, "Ülkemizin ihracat rakamları, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 65 üzerinde büyüyerek rekor kırmaya devam ediyor. Konya ilimiz genelde Türkiye ortalamasının üzerinde ihracat artış oranına imza atıyor ve 2021 yılında üç binden fazla ihracatçı ile 3 milyar dolarlık ihracat rakamını geçmeyi hedefliyor. Cumhurbaşkanımızın da beyan ederek desteklediği üzere ülkemizin de ihracatı bu sene 200 milyar dolar çıtasını aşarak rekor tazeleyecek gibi görünüyor” ifadesini kullandı.

Harun Dikici kendi işletmesinden de söz ederek, “24 yıllık geçmişi ve 150 binden fazla kayıtlı firma veri tabanıyla Türkiye’nin en büyük elektronik toptan pazaryeri e-ihracat platformu olan TurkishExporter.com.tr, fuarların ve iş gezilerinin adeta bıçak gibi kesildiği bu pandemi döneminde adeta Türk ihracatçılarının can simidi oldu. İstanbul ve Konya’da toplam 5 ofis katı 2 bin m² kapalı alanda 100 kişilik güçlü kadrosuyla yazılımını da kendi yapan şirketimiz, kesintisiz ticaret için 7/24 hizmet vermektedir. Günlük binlerce ticari fırsatın Türk ihracatçılarıyla buluşturulduğu bu proaktif online pazaryerinde yıllık 15 ila 20 milyar dolarlık iş hacmi üretilmektedir. Dinamik yapısı itibariyle hem Türkiye’nin en büyüğü hem de dünyanın en aktif birkaç sitesinden biri yerli ve milli gururumuz TurkishExporter yakın zamanda unicorn seviyesine ulaşan bir Türk markası olarak dünyada söz sahibi bilişim markalarından biri olmayı hedefliyor” diye konuştu.

GİV Konya Şubesi’nin heyecanlı, başarılı ve genç yönetim kadrosuyla Konya için her türlü iş birliğine hazır olduklarını söyleyen Memleket Genel Yayın Yönetmeni Adem Alemdar da “Karşılıklı nezaket ziyaretleri; firmaları, kurumları ve başarılı iş adamlarını tanımak adına önemli. Hem şehrimiz hem de firmalarımız için taşın altına herkesin elini sokması gerekir. Birlikte büyüyelim inşallah” diyerek misafirlere tek tek teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.