GİV Konya'dan KMÜ Rektörü Ak'a teşekkür ziyareti

GİV Konya'dan KMÜ Rektörü Ak'a teşekkür ziyareti

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan ve vakıf temsilcileri KMÜ Rektörü Namık Ak'ı ziyaret ederek, Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi programına katkılarından dolayı teşekkür etti

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan ve vakıf temsilcileri Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak'ı makamında ziyaret ederek, Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi programına katkılarından dolayı teşekkür etti.

KMÜ Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete GİV Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan, Şube Müdürü Zekeriya Büyükyangöz, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Bostan ve GİV üyesi Adem Alemdar katıldı.

GİV Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan, geçtiğimiz ay Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi programına katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Namık Ak'a teşekkür etti.

Rektör Namık Ak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek GİV Konya Şube Başkanı Ceylan ve vakıf temsilcileri ile girişimciliğin özendirilmesi, desteklenmesi ve yaygınlaştırılması adına gerçekleştirilebilecek faaliyetler üzerine bir süre sohbet etti.

Ziyaret, hediye takdimlerinin ardından iyi dilek temennileri ile sona erdi.

g.jpg

gg.jpg

ggg.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.