GİV Konya'da Re-Pie Portföy ile Geleceğin Yatırım Fırsatları anlatıldı!

Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesi, girişimcilik ekosistemini geliştirmeye ve bu alandaki faaliyetleri artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. GİV Konya'da bu hafta Re-Pie Portföy ile Geleceğin Yatırım Fırsatları tüm yönleri ile ele alındı

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Konya Şubesi, girişimcilik ekosistemini geliştirmeye ve bu alandaki faaliyetleri artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. GİV Konya'da bu hafta Re-Pie Portföy ile Geleceğin Yatırım Fırsatları tüm yönleri ile ele alındı.

Re-Pie Portföy Geleceğin Yatırım Fırsatları konulu programda Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Alim Telci, Genel Müdür Yardımcısı Girişim Sermayesi Yatırımları Murat Canoğlu, Direktör Girişim Sermayesi Yatırımları Çağakan Küçük, Genel Müdür Yardımcısı Gayrimenkul Yatırımları konularında bilgilendirmelerde bulundu.

Programın açılış konuşmasını yapan GİV Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan, "Girişimcilik ekosistemini geliştirmeye ve bu alandaki faaliyetleri artırmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Bu hafta Re-Pie Portföy ile Geleceğin Yatırım Fırsatlarını dinleyeceğiz" dedi.

Sözü AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun'a bırakan Fatih Ceylan, "Ahmet Sorgun beyefendi Konya milletvekili olmanın dışında birlikte çalışma fırsatı bulduğum ve her zaman gurur duyarak ifade ettiğim Konya'mızın sivil toplum kuruluşlarının ve Konya siyasetinin abisi niteliğindedir bizim için ve Konya'mızın Ahmet abisidir diyorum ben kendisine Allah razı olsun. Konya adına Konya'yı temsilen mecliste bulunduğu, görev yaptığı süre içerisinde vazifesini hakkıyla yaptı Allah kendisinden razı olsun, ben sözü sayım vekilimize vereyim veriyorum" diye konuştu.

Resim

"MİLLETVEKİLLİĞİ BİR MESLEK DEĞİL BİR HİZMET KOLU"

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da, katılımcılara bir selamlama konuşması yaptı. Sorgun, "Milletvekili olarak son konuşmalarımı yapmış oluyorum senedin vadesiyle seçimin vadesi çabuk gelir derler. Siz iş adamları olarak senedin vadesini çok iyi bilirsiniz biz de siyasiler seçimin vadesini çok iyi biliriz. Aday değilim, aday başvurusu da yapmadım. Milletvekilliği bir meslek değil bir hizmet kolu deyim yerindeyse. Ve hizmet sadece siyasetten ibaret değil, yeni yüzler, yeni simalar gelsin toplum yeni simalar yeni heyecanlar ister" ifadelerini kullandı.

Resim

"ŞEHRİN YENİ SİMALARA YENİ HEYECANLARA İHTİYACI VAR"

Aday olmadığını ancak memlekete hizmet davasının devam ettiğini belirten Ahmet Sorgun şunları söyledi: 21 yılım Konya Büyükşehir Belediyesi'nin değişik kademelerinde geçti. En son KOSKİ Genel Müdürlüğü yaptım 5 yıl, sonra il başkanlığı, ardından 2 dönem milletvekilliği. Yani şehrin yeni simalara yeni heyecanlara yeni yüzlere ihtiyacı var. Ben birbirlerinden bu emanetleri devralmışsam birilerine devredeceğim, o gün işte bugün. Ama bu şu anlama asla gelmiyor. Gücümüz yettiğince çalışmaya devam ediyoruz hem seçim koordinasyon merkezine bağlı, hem de onun dışında kendimizce çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugün gençlerle buluştuk, yarın Sefaköy'de bir sonraki gün Antalya'da Konyalı hemşerilerimiz ile buluşacağız yani seçime kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Resim

GİV Konya Başkanı Fatih Ceylan, Konya Milletvekili Ahmet Sorgun'a büyük girişimci, Astronom Matematikçi Dil bilimci Ali Kuşçu tablosunu hediye etti.

sorgun.jpg

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.