GİV Konya işbirliği ile Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yıl sonu programı

Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesi ile Konya Selçuklu Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yılsonu kapanış programı düzenlendi.

Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesi ile Konya Selçuklu Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yılsonu kapanış programı gerçekleştirildi.

İki kurum arasında imzalana bu protokol, bölgenin sektörel yoğunluğu doğrultusunda açılmış veya açılacak olan alanlarda ihtiyaç duyulan nitelikli insan gücünü yetiştirmek, mezunlarının istihdamına destek olmak, öğrencilere; girişimcilik ruhunu, ahilik kültürünü kazandırmak ve sektörün rekabet kabiliyetini yükseltmek için, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile GİV Konya Şubesi işbirliği kapsamında sektör ihtiyaçlarına ve dinamizmine uygun etkinlik ve verimlilik esasına dayanan, deneyimleri de dikkate alan işbirliği ve işleyiş modelini uygulamayı amaçlıyor.

Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen yılsonu kapanış program ile Mesleki ve Teknik alanlarda Birinci, İkinci ve Üçüncü olarak başarı bir eğitim ve öğretim yılı geçiren öğrencilere Girişimci İşadamları Vakfı Konya Tarafından ödülleri takdim edildi.

Program sonrasında öğrencilerin ürettiği çoğunluğu geri dönüşüm malzemelerinden oluşan ahşap dekoratif ürünler sergisi gezilere program sonlandırıldı.

0000.jpg00000.jpg000.jpg00.jpg000000000000000.jpg000000000.jpg000000.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.