Gittiği yerin takımı Süper Lig'e çıkıyor! Hasan Tanrıseven Giresunspor'a da uğurlu geldi

Gittiği yerin takımı Süper Lig'e çıkıyor! Hasan Tanrıseven Giresunspor'a da uğurlu geldi

Daha önce Alanya'da görev yapan ve yaptığı hizmetlerle adından halen söz ettiren Hasan Tanrıseven Giresun'a gitti ve oraya da uğurlu geldi.

Bugünlerde ligde fırtına gibi esen Alanyaspor'un Süper Lig'e çıktığı dönemde Alanya Kaymakamı olarak görev yapan ve ilçede halen adından sıkça söz ettiren Hasan Tanrıseven, Giresun'a da uğurlu geldi.

2014 senesinde derece atlatılarak Alanya Kaymakamlığı görevine getirilen ve ilçede verdiği hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Hasan Tanrıseven, 2019 yılında Giresun Vali Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Giresun'da görev yaptığı esnada özellikle spor camiasına yakınlığıyla bilinen Vali Yardımcısı Hasan Tanrıseven, Giresunspor'u yakından takip ederek sürekli takımla iç içe oluyordu.

Alanya görevi sırasında da ilçenin temsilcisi Alanyaspor'a da yakın olan Tanrıseven, takımın maçlarını kaçırmıyordu.

Konya'da oynanan final maçında Adana Demirspor'u mağlup eden Alanyaspor, o sezon Süper Lig'in yolunu tutmuştu.

Atandığı Giresun'un takımı Giresunspor'un Süper Lig yolculuğunda büyük katkılar sağlayan Hasan Tanrıseven, yine bir takımın daha başarısına imzasını atmış oldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.